Nieuws

Startlijst Dutch Open Grass Track ronde 1 in Vries bekend gemaakt

14 maart 2019 om 16:57

Op zondag 7 april staat de eerste ronde van het Dutch Open Grass Track op het programma op de grasbaan van Vries. De aanmeldingen voor het gehele seizoen van het Dutch Open zijn erg positief, en voor de eerste wedstrijd in Vries staan er 18 Solo's op de lijst, en 16 Zijspannen. Naast onze eigen rijders in de Solo's zijn de aanmeldingen vanuit het buitenland overweldigend.

Laatste ronde Dutch Open Grass Track in Roden valt in het water

23 september 2018 om 18:38

De weersvoorspellingen voor vanmiddag lieten al geen goed bericht horen, en ter plekke was het niet veel beter. De laatste ronde van het Dutch Open Grass Track is helaas in het water gevallen. In de ochtend kon de training ondanks enkele regensputters gewoon gereden worden, daarna brak de hemel echter open.

Startnummers laatste ronde Dutch Open Grass Track in Roden uitgeloot

16 september 2018 om 11:36

Volgende week zondag, op 23 september, wordt in de Roden de afsluitende ronde van het Dutch Open Grass Track georganiseerd. Tijdens de Internationale zandbaanraces van Vechta zijn gisteravond de startnummers uitgeloot voor de beide klassen. 

Geen vervangende datum voor Dutch Open Grass Track in Noordwolde

14 augustus 2018 om 17:51

De KNMV heeft vandaag bekend gemaakt dat er geen vervangende datum zal komen voor de Dutch Open Grass Track wedstrijd in Noordwolde. Eerder werd deze wedstrijd afgelast vanwege de enorme warmte, en het daarbij ingelaste sproeiverbod. 

Dutch Open Grass Track in Noordwolde verplaatst vanwege sproeiverbod

23 juli 2018 om 14:00

De Dutch Open Grass Track wedstrijd welke voor aanstaande zondag in Noordwolde op de agenda staat kan helaas geen doorgang vinden. Vanwege de hittegolf is er een sproeiverbod van kracht en hierdoor kan de baan niet klaar gemaakt worden voor de wedstrijd.