Nieuws

Deelnemers derde ronde Dutch Open Grass Track in Loppersum bekend gemaakt

18 mei 2019 om 00:27

Op zaterdag 8 juni staat de derde ronde van het Dutch Open Grass Track in Loppersum op het programma. Ook tijdens deze derde ronde zijn de rijdersvelden weer goed gevuld, en zullen er 18 Solo's van start gaan, en 15 Zijspannen. Binnenkort zal de loting plaats vinden.

Spanning en spektakel in Eenrum tijdens Dutch Open Grass Track ronde 2!

12 mei 2019 om 20:39

Het sportpark in Eenrum toonde vandaag maar weer eens aan dat het een van de beste circuits van Nederland is. Zowel bij de Solo's en Zijspannen, maar ook de Shorttrack, werd een mooie strijd geleverd. Met bij de Solo's de mooiste race van de afgelopen jaren, en bij de zijspannen een andere winnaar dan gebruikelijk. De tricky, en gladde, baan bracht echter wel wat zorgen, maar werd gedurende de dag steeds beter.

Dutch Open Grass Track ronde 2 in Eenrum - alle wedstrijd informatie

9 mei 2019 om 20:02

Aanstaande zondag staat de tweede ronde van het Dutch Open Grass Track op het programma. De beide hoofdprogramma klassen, de Solo's en Zijspannen, zijn goed gevuld met elk 18 deelnemers. In het bijprogramma zullen de beide Shorttrack klassen van start gaan. Vanaf 10:30 zal er getraint worden, en om 13:00 gaat de wedstrijd van start met de rijdersvoorstelling.

Startnummers Dutch Open Grass Track ronde 2 in Eenrum uitgeloot

1 mei 2019 om 07:44

Over een kleine twee weken wordt de tweede ronde van het Dutch Open Grass Track georganiseerd op het sportpark van Eenrum. In de beide hoofdklassen, de Solo's en Zijspannen, zijn de rijdersvelden goed gevuld met elk 18 rijders/combinaties. De startnummers zijn gisteravond uitgeloot, en er zal gereden worden met het heatschema van de EK Grasbaan, met daarna de Last Chance Heat en de grote Finale.

Vol startveld tijdens tweede ronde Dutch Open Grass Track in Eenrum

25 april 2019 om 10:16

Op zondag 12 mei staat de tweede ronde van het Dutch Open Grass Track op het programma op het sportpark in Eenrum. Voor de beide hoofdklassen, de Solo's en de Zijspannen, hebben veel rijders zich aangemeld. In beide klassen zal er volgens het EK heat schema gereden worden met 18 rijders per klassen. Alle verdere wedstrijd informatie zal spoedig volgen.