Nieuws

Startnummers Dutch Open Grass Track ronde 4 in Noorwolde uitgeloot

14 juli 2019 om 17:53

Aanstaande zaterdag, 20 juli, wordt in Noordwolde de vierde ronde van het Dutch Open Grass Track georganiseerd. De startnummers zijn gisteravond tijdens de Internationale grasbaanraces van Aduard uitgeloot. Zowel bij de Solo's als de Zijspannen zal er gereden worden met 12 deelnemers. Bij de Solo's is op dit moment nog wel een plekje open.

Blije gezichten na derde ronde Dutch Open Grass Track in Loppersum

9 juni 2019 om 08:24

Heel even zag het er naar uit dat de derde ronde van het Dutch Open Grass Track zou moeten worden afgelast. Met zware windschoten en vele regenbuien was de baan niet heel goed meer te racen, en zagen ook de rijders het niet meer zitten. De Solo's kwamen tijdens het eerste blok nog redelijk goed rond, maar na de eerste heat van de zijspannen werd de wedstrijd stil gelegd.

Dutch Open Grass Track in Loppersum - alle wedstrijd informatie

4 juni 2019 om 20:05

Aanstaande zaterdag wordt in Loppersum de derde ronde van het Dutch Open Grass Track georganiseerd. Tijdens dit combinatie evenement wordt er in de middag gereden tijdens enkele Jeugd & Nationaal klassen en komt de Dutch Open in de avond in actie. De finales van de Jeugd & Nationaal klassen zullen ook tijdens het avond programma gereden worden.

Startnummers Dutch Open Grass Track ronde 3 in Loppersum uitgeloot

23 mei 2019 om 20:30

Op zaterdag 8 juni wordt in Loppersum de derde ronde van het Dutch Open Grass Track gereden. Ook tijdens deze derde ronde zijn de rijdersvelden weer goed gevuld en mogen we 18 Solo's en 15 Zijspannen verwachten. Een startplekje bij de Solo's is nog vrij, en zal spoedig ingevuld gaan worden. Alle verdere wedstrijd informatie zal spoedig volgen.

Deelnemers derde ronde Dutch Open Grass Track in Loppersum bekend gemaakt

18 mei 2019 om 00:27

Op zaterdag 8 juni staat de derde ronde van het Dutch Open Grass Track in Loppersum op het programma. Ook tijdens deze derde ronde zijn de rijdersvelden weer goed gevuld, en zullen er 18 Solo's van start gaan, en 15 Zijspannen. Binnenkort zal de loting plaats vinden.