Nieuws

Vooraankondiging: Finale Dutch Open Grass Track in Uithuizen

21 juli 2022 om 14:20

Op vrijdag 26 augustus wordt de Finale ronde van het Dutch Open Grass Track gereden in Uithuizen. In dit artikel alvast de eerste informatie over de wedstrijd. De rijdersvelden zullen op een later moment volgen.

Grasbaan twee-daagse in Noordwolde - alle wedstrijd informatie

8 juli 2022 om 11:27

Aankomend weekend wordt er in Noordwolde weer op de grasbaan geracet. Zaterdag zal in het teken staan van de Dutch Open Grass Track, en zondag komen de Jeugd & Nationalen in actie. De deelnemers van het Dutch Open zijn te vinden via de live uitslagen pagina.

Deelnemers Dutch Open Grass Track in Noordwolde bekend!

6 juli 2022 om 08:36

Aanstaande zaterdag wordt de derde ronde van het Dutch Open Grass Track in Noordwolde gereden. De deelnemers zijn inmiddels bekend met (op dit moment) 10 solo's en 11 zijspannen. Alle verdere informatie zal spoedig volgen.

Aanstaande zaterdag: Grasbaanraces in Loppersum

8 juni 2022 om 18:51

Aanstaande zaterdag worden de grasbaanraces van Loppersum weer gereden. Traditioneel zal er in de ochtend/middag een Jeugd & Nationaal wedstrijd plaatsvinden, en in de avond word de tweede ronde van het Dutch Open Grass Track georganiseerd. Deelnemers Dutch Open.

Deelnemers tweede ronde Dutch Open Grass Track in Loppersum bekend gemaakt!

31 mei 2022 om 19:30

Op zaterdag 11 juni gaat het Dutch Open Grass Track verder met de tweede ronde in Loppersum. De deelnemers zijn nu bekend!15 solo's komen in actie, en 12 zijspannen. Alle verdere informatie over de wedstrijd zal spoedig volgen.