Nieuws

KNMV maakt Dutch Open Grass Track kalender bekend!

17 januari 2020 om 10:52

De KNMV heeft vandaag de kalender voor het Dutch Open Grass Track bekend gemaakt. Ook aankomend seizoen zal het kampioenschap over vijf wedstrijden worden gereden. Nieuw is dat Uithuizen er bij komt, en dat Eenrum geen Dutch Open zal organiseren.

Theo Pijper en Matthijssen / Mollema Nederlands kampioen grasbaan 2019!

1 september 2019 om 20:42

Het Dutch Open Grass Track is vandaag afgesloten met de vijfde en Finale ronde in Roden. In de beide hoofdklassen, de Solo's en de Zijspannen, was het ongekend spannend en werden de titels pas in de eindfase van de wedstrijd beslist. Bij de Solo's ging Theo Pijper er met de Nederlandse titel vandoor, en bij de Zijspannen ging het kampioenschap voor de 19de keer naar het span van Matthijssen.

Dutch Open Grass Track ronde 5 in Roden - alle wedstrijd informatie

29 augustus 2019 om 20:14

Aanstaande zondag staat de laatste ronde van het Dutch Open Grass Track op het programma in Roden. Op het Speed Centre zullen de Solo's en Zijspan nog een keer de strijd met elkaar aan gaan voor de laatste ONK punten. Aanvang van het evenement is rond de klok van 13:00.

Startnummers Finale wedstrijd Dutch Open Grass Track in Roden uitgeloot

20 augustus 2019 om 20:52

Op zondag 1 september wordt in Roden de Finale wedstrijd van het Dutch Open Grass Track georganiseerd. Tijdens de EK Zijspan finale in Eenrum zijn de startnummers uitgeloot voor de beide Solo en Zijspan klassen. Bij de Solo's zullen 18 rijders starten, en bij de Zijspannen 15.

Deelnemers Dutch Open Grass Track ronde 5 in Roden bekend

15 augustus 2019 om 17:55

Op zondag 1 september wordt op het Speed Centre van Roden de vijfde, en laatste, ronde van het Dutch Open Grass Track georganiseerd. Bij de Solo's hebben 18 rijders zich gemeld, en staan er twee rijders op reserve. Ook bij de zijspannen een vol rijdersveld, want 15 vliegende tapijten komen in Roden in Actie.