Nieuws

Vooraankondiging: Dutch Open Grass Track, ronde 2 in Eenrum

19 maart 2018 om 18:30

Op zondag 29 april organiseert Motorclub Eenrum & Omstreken voor de tweede keer een Dutch Open Grass Track op de snelle 625 meter lange grasbaan van Eenrum. Dit alles naast het WK Langbaan op 19 augustus. Zes sterke raceklassen zullen een middag vullend baansport programma voorschotelen, met aan de start:

Voorlopige deelnemerlijsten Dutch Open Grass Track ronde 1 in Vries bekend gemaakt

12 maart 2018 om 17:59

Over vijf weken gaat het Dutch Open Grass Track seizoen van start in het Drentse Vries. Na een succesvolle pilot van het nieuwe format afgelopen seizoen gaan we dit jaar het plan verder uitbouwen. Net als vorig jaar draait het programma voornamelijk om de Solo's en de Zijspannen, en beide klassen hebben voor Vries al bijna een volledig rijdersveld.

Uitslagen & foto's Dutch Open Grass Track ronde 5 in Noordwolde

17 juli 2017 om 19:31

De vijfde en afsluitende ronde van het Dutch Open Grass Track werd gisteren gereden op de grasbaan van Noordwolde. Bij de Solo's wist Romano Hummel al tijdens de tweede heat het kampioenschap te veroveren. De Hoogkerker wist al zijn heats te winnen en was ook tijdens de finale verruit de sterkste. Het span van Matthijssen maakten hun perfecte run van overwinningen compleet en werden met 100 punten wederom Nederlands kampioen.

Romano Hummel Nederlands kampioen bij de Solo's!

16 juli 2017 om 21:01

Met een maximale overwinning heeft Romano Hummel vandaag in Noordwolde de vijfde ronde van het Dutch Open Grass Track gewonnen. Hummel was na de vierde ronde in Stadskanaal al hard op weg naar de Nederlandse titel, en in de tweede heat van de wedstrijd wist hij de titel zal zeker te stellen. Voor de tweede en derde plek in het klassement werd het nog spannend: pas in de finale kon dit beslist worden. Dave Meijerink wist in totaal een puntje meer te scoren dan Henry van der Steen en werd hiermee tweede in het kampioenschap. Van der Steen werd hierdoor derde. 

William Matthijssen en Sandra Mollema Nederlands kampioen zijspannen!

16 juli 2017 om 20:57

Met wederom een maximale score van 20 punten heeft het zijspan team van William Matthijssen en Sandra Mollema vandaag de vijfde ronde van het Dutch Open Grass Track in Noordwolde gewonnen. Het duo heeft alle vijf wedstrijden gewonnen, en in totaal geen enkele punt laten liggen. Het span van Detz is tweede geworden in het kampioenschap voor het Deense span van Fredreriksen.