Nieuws

Geen grasbaanraces in Lattrop dit jaar!

29 maart 2017 om 17:05

De KNMV is vandaag door de St. Grasbaanraces Lattrop benaderd met de mededeling dat zij hebben moeten besluiten om te stoppen met de organisatie van grasbaanraces, en wel met onmiddellijke ingang. Een veelheid aan factoren heeft hiermee te maken, waaronder het stoppen van meerdere bestuursleden die helaas geen opvolgers hebben kunnen vinden.

Deelnemerslijsten ronde 1 Dutch Open Grass Track in Vries ge├╝pdatet!

14 maart 2017 om 18:57

Over iets meer dan drie weken gaat het Dutch Open Grass Track op zondag 9 april van start met de eerste ronde in Vries. De deelnemerslijsten zijn inmiddels weer geactualiseerd, en bijna compleet. De solo's zullen dit seizoen met een vaste groep rijden met tijdens elke ronde een aantal toevoegingen om tot 15 deelnemers te komen. Bij de zijspannen is het veld met 10 combinaties wel compleet en is er een reserve lijst.

Deelnemerlijsten Dutch Open Grass Track bekend!

3 maart 2017 om 12:45

Over een paar weken gaat het Dutch Open Grass Track seizoen van start in Vries. De KNMV heeft vandaag de rijdersvelden bekend gemaakt, en het beloofd een spannend seizoen te worden met Internationale deelname. Bij de solo's is er nog ruimte omdat het uitgangspunt is om met 15 rijders (plus twee reserve) te starten. Verdere informatie zal spoedig volgen!

Prijzenpot Dutch Open Grass Track verdubbeld!

28 februari 2017 om 16:30

Goed nieuws voor de Dutch Open Grass Track: de prijzenpot is verdubbeld! Dit betekent dat er voor de ONK Specials Senioren en de ONK Zijspannen aan het eind van het seizoen een prijzenpot van € 2500,00 per klasse beschikbaar is, mogelijk gemaakt door organisatoren en sponsoren.

30 april in het teken van grasbaanrace in Eenrum

27 februari 2017 om 18:45

Op zondag 30 april organiseert Motorclub Eenrum & Omstreken voor de eerste keer een Dutch Open Grass Track wedstrijd op de snelle 625 m lange grasbaan van Eenrum. De wedstrijd word naast de WK langbaan op 20 augustus georganiseerd, en het gaat hierbij om een nieuwe opzet van het ONK grasbaanrace.