Nieuws

Laatste ronde Dutch Open Grass Track in Roden valt in het water

23 september 2018 om 18:38

De weersvoorspellingen voor vanmiddag lieten al geen goed bericht horen, en ter plekke was het niet veel beter. De laatste ronde van het Dutch Open Grass Track is helaas in het water gevallen. In de ochtend kon de training ondanks enkele regensputters gewoon gereden worden, daarna brak de hemel echter open.

Startnummers laatste ronde Dutch Open Grass Track in Roden uitgeloot

16 september 2018 om 11:36

Volgende week zondag, op 23 september, wordt in de Roden de afsluitende ronde van het Dutch Open Grass Track georganiseerd. Tijdens de Internationale zandbaanraces van Vechta zijn gisteravond de startnummers uitgeloot voor de beide klassen. 

Geen vervangende datum voor Dutch Open Grass Track in Noordwolde

14 augustus 2018 om 17:51

De KNMV heeft vandaag bekend gemaakt dat er geen vervangende datum zal komen voor de Dutch Open Grass Track wedstrijd in Noordwolde. Eerder werd deze wedstrijd afgelast vanwege de enorme warmte, en het daarbij ingelaste sproeiverbod. 

Dutch Open Grass Track in Noordwolde verplaatst vanwege sproeiverbod

23 juli 2018 om 14:00

De Dutch Open Grass Track wedstrijd welke voor aanstaande zondag in Noordwolde op de agenda staat kan helaas geen doorgang vinden. Vanwege de hittegolf is er een sproeiverbod van kracht en hierdoor kan de baan niet klaar gemaakt worden voor de wedstrijd. 

Nieuw heatschema voor de Solo's tijdens Dutch Open ronde 3 in Loppersum

6 juni 2018 om 13:30

De BC/KNMV heeft onder invloed van vele blessures van buitenlandse deelnemers in de Dutch Open Grass Track Solo competitie moeten besluiten het roer volledig om te gooien. Vanaf de wedstrijd in Loppersum komende zaterdag 9 juni zal er in de Solo klasse met een systeem van 12 rijders met 6 aan het lint gereden gaan worden, volgens bijgaand heatschema.