Nieuws

Tweede ronde van het Dutch Open Grass Track in Eenrum afgelast

29 april 2018 om 14:19

De tweede ronde van het Dutch Open Grass Track wat vandaag zou worden gereden in Eenrum is helaas afgelast. De vele regen van de afgelopen dagen zorgden dat de baan in een dusdanige staat was dat de veiligheid niet te garanderen is. Met goede hoop werd er in de ochtend wel gewoon getraind, maar de baan werd helaas al en al slechter.

Dutch Open Grass Track ronde 2 in Eenrum - alle wedstrijd informatie

26 april 2018 om 19:24

Aanstaande zondag staat de tweede ronde van het Dutch Open Grass Track kampioenschap op het programma in Eenrum. Het hoofdprogramma draait natuurlijk om de Specials senioren en de zijspannen, maar daarnaast rijden ook de 125cc specials en de beide Shorttrack klassen. Als extra klasse zal een groep van 18 Flattrack rijders van start gaan. Start van de wedstrijd zal rond de klok van 13:00 zijn met de rijdersvoorstelling waarna de heats om 13:15 van start gaan.

Startnummers tweede ronde Dutch Open Grass Track in Eenrum uitgeloot

19 april 2018 om 07:20

Op zondag 29 april wordt op de droombaan van Eenrum de tweede ronde van het Dutch Open Grass Track georganiseerd. Zoals tijdens elke ronde van het kampioenschap word de startvolgorde van te voren uitgeloot, en voor Eenrum was dit gisteren het geval. Beide startvelden zijn inmiddels compleet, en alle verdere wedstrijd informatie zal spoedig volgen.

Dutch Open Grass Track seizoen van start met eerste ronde in Vries

16 april 2018 om 19:16

Op de grasbaan van Vries is gisteren het nieuwe seizoen van het Dutch Open Grass Track van start gegaan. In de ochtend leek het er nog even op dat het helemaal niks zou worden. Het had namelijk veel geregend, en door het vele water moest de training worden uitgesteld, en ingekort. Alle klassen kregen slechts een vrije training, en bij de solo's besloot het merendeel om eerst helemaal niet in de baan te komen.

Dutch Open Grass Track ronde 1 in Vries - alle wedstrijd informatie

12 april 2018 om 08:33

Aanstaande zondag wordt het Dutch Open Grass Track seizoen geopent met de eerste ronde in Vries. Het hoofdprogramma draait natuurlijk om de Specials senioren en de zijspannen, maar daarnaast rijden ook de 125cc specials en de beide Shorttrack klassen. Het rijdersveld van de Specials is inmiddels bijna compleet, deze week zijn Bernd Diener en Martin Malek nog toegevoegd. Start van de wedstrijd zal rond de klok van 13:00 zijn.