Nieuws

Geen vervangende datum voor Dutch Open Grass Track in Noordwolde

14 augustus 2018 om 17:51

De KNMV heeft vandaag bekend gemaakt dat er geen vervangende datum zal komen voor de Dutch Open Grass Track wedstrijd in Noordwolde. Eerder werd deze wedstrijd afgelast vanwege de enorme warmte, en het daarbij ingelaste sproeiverbod. 

Dutch Open Grass Track in Noordwolde verplaatst vanwege sproeiverbod

23 juli 2018 om 14:00

De Dutch Open Grass Track wedstrijd welke voor aanstaande zondag in Noordwolde op de agenda staat kan helaas geen doorgang vinden. Vanwege de hittegolf is er een sproeiverbod van kracht en hierdoor kan de baan niet klaar gemaakt worden voor de wedstrijd. 

Nieuw heatschema voor de Solo's tijdens Dutch Open ronde 3 in Loppersum

6 juni 2018 om 13:30

De BC/KNMV heeft onder invloed van vele blessures van buitenlandse deelnemers in de Dutch Open Grass Track Solo competitie moeten besluiten het roer volledig om te gooien. Vanaf de wedstrijd in Loppersum komende zaterdag 9 juni zal er in de Solo klasse met een systeem van 12 rijders met 6 aan het lint gereden gaan worden, volgens bijgaand heatschema.

Startnummers Dutch Open Grass Track in Loppersum uitgeloot

30 mei 2018 om 10:18

Op zaterdag 9 juni gaat het Dutch Open Grass Track seizoen verder met de volgende ronde in Loppersum. Nieuw dit jaar is dat de baan vernieuwd is en de bochten met een 15 meter zijn verlengd. Gisteravond zijn de startnummers uitgeloot en de schema's ingedeeld. Bij de Solo's is nog een plekje vrij, maar deze zal spoedig ingevuld gaan worden.

Tweede ronde van het Dutch Open Grass Track in Eenrum afgelast

29 april 2018 om 14:19

De tweede ronde van het Dutch Open Grass Track wat vandaag zou worden gereden in Eenrum is helaas afgelast. De vele regen van de afgelopen dagen zorgden dat de baan in een dusdanige staat was dat de veiligheid niet te garanderen is. Met goede hoop werd er in de ochtend wel gewoon getraind, maar de baan werd helaas al en al slechter.