Nieuws

Startnummers vierde ronde Dutch Open Grass Track in Stadskanaal uitgeloot!

22 mei 2017 om 21:44

Op tweede Pinksterdag, maandag 5 juni, staat in Stadskanaal de vierde ronde van het Dutch Open Grass Track op het programma. Net als tijdens de eerdere wedstrijden in Vries, Eenrum en Roden werden de startnummers voor de Solo's en de Zijspannen uitgeloot. Door deze loting zullen de rijders tijdens elke ronde in een andere volgorde worden ingedeeld in de heatschema's.

Deelnemerslijsten Dutch Open Grass Track ronde 4 in Stadskanaal

16 mei 2017 om 19:52

Op tweede Pinksterdag, maandag 5 juni, staat in Stadskanaal de vierde ronde van het Dutch Open Grass Track op het programma. Vandaag kunnen we de deelnemerslijsten bekend maken die inmiddels bijna compleet zijn. Bij de solo's is nog een plekje vrij na de afmelding van Callum Walker. Naast de Solo's en de zijspannen zal er ook een uitgebreid bijprogramma van start staan inclusief de lokale rijders in de Regioklasse.

De Jong en Team Matthijssen ongeslagen tijdens Dutch Open in Roden

7 mei 2017 om 19:53

Zowel Jannick de Jong als het zijspan team Matthijssen hebben vandaag tijdens de derde ronde van het Dutch Open Grass Track geen enkele punt laten liggen op het Speed Centre in Roden. Nadat De Jong tijdens de tweede ronde in Eenrum (noodgedwongen) een paar puntjes liet liggen was hij vandaag weer veruit de beste rijder in de Solo klasse. De Zweedse rookie Anders Mellgren behaalde tijdens zijn pas tweede grasbaan wedstrijd een keurige tweede plek, Dave Meijerink werd knap derde.

Aanstaande zondag: 3de ronde Dutch Open Grass Track in Roden

1 mei 2017 om 18:47

Het bestuur van de Stichting Langbaan Groningen heeft haar weg weer weten te vinden naar het  prachtige circuit in Roden. Komend weekend wordt op zondag 7 mei op het unieke Speed Centre Roden de derde ronde van het Dutch Open Grass Track georganiseerd.

Jannick de Jong en Team Matthijssen ook in Eenrum de sterkste

1 mei 2017 om 18:12

Op de droombaan van Eenrum werd gistermiddag de tweede ronde van het Dutch Open Grass Track kampioenschap georganiseerd. MC Eenrum had deze keer wel direct goed geluk met het weer, en zagen we onder een mooi zonnetje spannende wedstrijden. Jannick de Jong startte na zijn overwinning in Vries ook in Eenrum weer ijzersterk, tijdens zijn eerste twee heats ging hij gelijk als winnaar over de finishlijn.