Nieuws

Uitslagen & foto's Dutch Open Grass Track ronde 5 in Noordwolde

17 juli 2017 om 19:31

De vijfde en afsluitende ronde van het Dutch Open Grass Track werd gisteren gereden op de grasbaan van Noordwolde. Bij de Solo's wist Romano Hummel al tijdens de tweede heat het kampioenschap te veroveren. De Hoogkerker wist al zijn heats te winnen en was ook tijdens de finale verruit de sterkste. Het span van Matthijssen maakten hun perfecte run van overwinningen compleet en werden met 100 punten wederom Nederlands kampioen.

Romano Hummel Nederlands kampioen bij de Solo's!

16 juli 2017 om 21:01

Met een maximale overwinning heeft Romano Hummel vandaag in Noordwolde de vijfde ronde van het Dutch Open Grass Track gewonnen. Hummel was na de vierde ronde in Stadskanaal al hard op weg naar de Nederlandse titel, en in de tweede heat van de wedstrijd wist hij de titel zal zeker te stellen. Voor de tweede en derde plek in het klassement werd het nog spannend: pas in de finale kon dit beslist worden. Dave Meijerink wist in totaal een puntje meer te scoren dan Henry van der Steen en werd hiermee tweede in het kampioenschap. Van der Steen werd hierdoor derde. 

William Matthijssen en Sandra Mollema Nederlands kampioen zijspannen!

16 juli 2017 om 20:57

Met wederom een maximale score van 20 punten heeft het zijspan team van William Matthijssen en Sandra Mollema vandaag de vijfde ronde van het Dutch Open Grass Track in Noordwolde gewonnen. Het duo heeft alle vijf wedstrijden gewonnen, en in totaal geen enkele punt laten liggen. Het span van Detz is tweede geworden in het kampioenschap voor het Deense span van Fredreriksen.

Aanstaande zondag: Dutch Open Grass Track ronde 5 in Noordwolde

13 juli 2017 om 07:31

De vijfde en afsluitende wedstrijd van het Dutch Open Grass Track word aanstaande zondag georganiseerd in Noordwolde. De Solo's zullen vanwege een aantal afmeldingen in het zelfde schema als de Zijspannen van start gaan, dus met 10 rijders. De zijspannen zijn wel compleet. Aanvang van het evenement is 13:00.

Startnummers vijfde ronde Dutch Open Grass Track in Noordwolde uitgeloot

5 juli 2017 om 21:28

Over een kleine twee weken wordt in Noordwolde vijfde, en afsluitende, ronde van het Dutch Open Grass Track reden. Vanavond zijn zoals tijdens elke ronde de startnummers voor de Solo's en de Zijspannen uitgeloot. Bij de Solo's zijn op dit moment nog drie vrije plekken en deze worden hopelijk nog ingevuld. Het startveld voor de Zijspannen is wel compleet gevuld.